Skip to main content

Mites bisnekset-blogi täytti ensimmäisen vuotensa. Yrittäjyys kiinnostaa nettiselailijoita, sillä blogi, joka on aloitettu ihan vain omien ajatusten julkituomisen foorumiksi, on noussut mukavasti Googlen yrittäjyys-hakujen joukossa ja on joissakin teemoissa jopa luonnollisten hakutulosten ykkönen. Suosituimmat aiheet ovat: Yrittäjäksi ilman luottotietoja, Paljonko yrittäjä tienaa, Mikä yritys kannattaa perustaa ja Mitä yrityksen perustaminen maksaa. Näitä kirjoituksia luetaan useita kymmeniä kertoja päivässä.

Mitä kuluneeseen vuoteen mahtuu yrittäjyysrintamalla? Uusien yritysten lukumäärän kasvua, kevytyrittäjyyden kasvua, starttirahauudistuksia ja monta muuta asiaa, jotka edesauttavat yrittäjyyttä! (kuva: Shutterstock)

Jos kirjoittaisin elämästäni esimerkiksi teemalla ”Näin pudotan raskauskilot”, voi olla että blogilla olisi jopa kymmeniätuhansia lukijoita. Mites bisnekset-blogilla on sivunavauksia nyt yhden vuoden ja 48 postauksen voimalla vaatimattomammin, mutta tuhansista kuitenkin puhutaan. Ja säännöllisen epäsäännöllisesti joku innostunut lukija myös tilaa itselleen ilmoituksen uudesta blogikirjoituksesta.

Edelleen saan blogiin todella vähän kommentteja. Toivoisin että lukijat kommentoisivat ja kysyisivät rohkeammin. Ajatukseni eivät välttämättä miellytä kaikkia ja asiavirheitäkin varmasti on, joten myös kehittävät mielipiteet ovat tervetulleita. Myös toiveita saa esittää.

Yrittäjyys on ilmiönä ja elämäntapana mielenkiintoinen. Yrittäjyys kiehtoo itseäni, koska olen aikoinaan opiskellut yrittäjyyttä pääaineenani ja sittemmin lisää, olen itse yrittäjä ja erityisesti siksi että olen tehnyt suurimman työurani pienyrittäjien ja yrittäjäksi ryhtyvien kanssa. Pääsen tutustumaan koko ajan uusiin upeisiin yrittäjätyyppeihin ja erilaisiin yrittäjätarinoihin. Opin jatkuvasti itsekin lisää ja koen että olen yrittäjyyden parissa unelmatyössäni.

Kiitos kun luet blogiani! Jatkoa seuraa tulevanakin vuonna.

Kommentoi