Skip to main content

Info ja yhteistyö

Kuka on blogin kirjoittaja Sanna Olshin?

Olen pitkän linjan yrittäjyyden kouluttaja ja yrittäjä itsekin. Olen kouluttanut 20 vuoden aikana yli 4000 yrittäjää. Koulutan tällä hetkellä yrittäjyyttä kesäyliopistoissa ja yrittäjyyden ammattitutkinnoissa. Lisäksi koulutan yrittäjyysvalmentajia. Kouluttamisen lisäksi olen toiminut yrittäjyyskasvatuksen parissa kouluttaen opettajia, johtanut yrittäjyyden kehittämishankkeita ja toiminut lukuisissa yrittäjyyttä edistävissä verkostoissa.

Taustaltani olen yrittäjyyden pääaineesta valmistunut maisteri, yritystalouden opettaja ja  yritysneuvoja. Kaikesta on tiedä kaikkea, mutta yrityksen perustamisesta ja pienyrittäjyydestä aika paljon! Tämä on ollut ammattini ja kiinnostuksen kohteeni jo 20 vuotta.

Mites bisnekset- yrittäjyysblogin taustaa

Mites bisnekset on yksi Suomen luetuimmista yrittäjyysblogeista. Blogi syntyi alun perin halusta jakaa tietoa yrityksen perustajille. Olen aina ollut tuottelias kirjoittaja. Olen se tyyppi, joka kirjoittaa tuttavien autonmyynti-ilmoitukset ja CV:t. Ja useimmiten tavalla, joka osuu maaliin. Yrittäjyysblogissa pystyn yhdistämään kaksi itselleni tärkeää asiaa: yrittäjyystiedon jakamisen ja kirjoittamisen.

Blogi on noussut vuosien saatossa näkyvyydessään erinomaisille sijoille. Autenttinen yrittäjyyssisältö kiinnostaa erityisesti:

  • yrittäjyyttä suunnittelevia
  • pienyrittäjiä

Kaupalliset yhteistyöt

Toteutan kaupallisia yhteistöitä vain sellaisten toimijoiden kanssa, joita voin aidosti ja oikeasti suositella yrityksen perustajille ja pienyrittäjille. Yhteistyökumppanit valikoin joko oman henkilökohtaisten käyttökokemusteni perusteella tai erittäin vankkojen ja toistuvien suositusten perusteella.

Mikäli pystyt auttamaan palveluillasi yrityksen perustajia tai pienyrittäjiä, ehdotathan yhteistyötä kanssani!

Kaupalliset yhteistyöt merkitsen blogiin merkinnällä *kaupallinen yhteistyö.

Haluatko tavoittaa yrityksen perustajat ja pienyrittäjät? Ota yhteyttä!