Skip to main content
Yleinen

Yrittäjyysblogi starttaa!

By 22.11.20178 tammikuun, 2018Ei kommentteja

Olen aivan innoissani uudesta blogistani! Yrittäjyys jos mikä on aihe, josta riittää pureskeltavaa. Suomessa on tällä hetkellä kaikki yritykset mukaan luettuna 363 400 yritystä ja yhtä monta erilaista yrittäjää. Yrittäjyys on juuri nyt nousussa ja yrittäjäksi halutaan. Ja yrityksiä tarvitaan.

Silti moni pelkää yrittäjyyttä, koska sitä kohtaan on ennakkoasenteita tai tuttavan tuttavan huonoja kokemuksia. Jo pelkästään yrittäjä-sanaa leimaa ehkä huono kaikupohja? Mutta ajat ovat muuttumassa, sillä yrittäjäksi oikeasti halutaan! Nuoret, joilla ei ole vielä työkokemusta ryhtyvät yrittäjiksi. Maahanmuuttajat ryhtyvät yrittäjiksi. Eläkeläiset ryhtyvät yrittäjiksi. Pikkulapset alakouluissa ryhtyvät pikkuyrittäjiksi. Oppilaitokset valjastetaan yrittäjyyskasvatukseen nyt järeämmin kuin koskaan aikaisemin ja kunnat rakentavat elinvoimaohjelmiaan yrittäjyyden ja vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Yrittäjyys on aiheena äärimmäisen herkullinen.

Peukutus uudelle blogille!

Tässä blogissa tulen käsittelemään yrittäjyyttä monelta eri kannalta, sillä vaikka haluan madaltaa yrittäjäksi ryhtymisen kynnystä ja haluan että yrittäjyys näyttäytyy positiivisena asiana, on asioilla myös nurja puolensa. En aio ainoastaan hehkuttaa yrittäjyyttä. Blogin avulla haluan tuoda esille vuosien saatossa kertyneitä ajatuksia, jakaa niitä ja ennen kaikkea oppia uutta. Olen itsekin yrittäjä, opiskellut ja opettanut yrittäjyyttä ja päässyt tutustumaan, auttamaan ja kehittämään jopa tuhansien yritystoimintaa suunnittelevien ja toimivien yrittäjien toimintaa. Toivon että blogi herättää runsaasti ajatuksia ja keskustelua.

Tästä se lähtee..

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Kommentoi